Tilasi
Kukaan ei osaa kaikkea. Ei ainakaan hyvin. Siksi kannattaa käyttää ammattilaista, sellaista asiantuntijaa, joka tasan tietää, mitä tekee. Ja tekee sen tinkimättömästi. Tilasi kautta saat täydellisen kokonaisuuden – oikeat ihmiset tekemään oikeat työt. Siten, että homma hoituu vaivattomasti – siten, ettei sinun tarvitse muuta kuin nauttia valmiista ja toimivasta lopputuloksesta.

Tilasi hallitsee koko projektin.
Sinun tarvitsee vain tietää, mitä kodiltasi toivot. Tilasi toteuttaa toiveesi alusta loppuun. Tietenkin niin, että tiedät koko ajan missä mennään. Tilasi valitsee luotetut ja varmat kumppanit: remonttimiehet, sähkömiehet, putkimiehet... Sekä tietenkin hankintapaikat olivatpa kyseessä tekstiilit, tapetit, tasot tai ihan mikä vaan. Sinun budjettiasi ajatellen ja kustannukset aina sinulla hyväksyttäen.

Yksilöllisiä kalusteita.
Tilasi suunnittelee keittiöt, kaapit ja kalusteet taitavan puusepän tekeminä. Näin saat sisustukseen persoonallista otetta, joka istuu juuri sinun tilaasi. Käsityönä tehty ei välttämättä ole sen kalliimpaa kuin kaupasta valmiina ostettu. Kannattaa miettiä ennen kuin tekee hankintapäätöksiä.

Nyt on hyvä hetki luoda jotain uutta – tehdään se yhdessä.

Yhteistyökumppanit


Tilasi Erja

Tilasi Oy
Erja Taipale, SI
Kuortaneenkatu 5, 4 krs.
00520 Helsinki

+358 (0) 44 3350 668
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus 2255120-9
Alv rek
Tietosuoja