20171012 tilasi c 1200x400
Molto Luce

Molto Luce:
Itävaltalainen vuonna 1981 perustettu laadukkaita valaisimia valmistava tehdas, jonka valikoimasta löytyvät niin arkkitehtuuri- kuin sisustusvalaisimetkin.
Molto Luce on monin tavoin ainutlaatuinen paitsi laadukas tehdas omalla valaisin mallistollaan myös laajasti valaistusalalla yhteistyötä tekevä laadukkaita valaisimia välittävä taho. Tämän kaltainen yhteistyö takaa todella kattavan valikoiman erilaisia valaisimia niin sisälle kuin ulos.
www.moltoluce.com


Leds c4

LED’S C-4
Espanjalainen tehdas on ollut alalla yli 40 vuotta ja toimialueena on koko maailma. Monipuolisen valaisinvalmistajan tuoterepertuaari on äärimmäisen laaja. Valikoimastaan löytyvät valaistusratkaisut niin sisälle kuin ulos, koteihin ja julkisiin tiloihin. Tutustumisen arvoinen tehdas.
www.leds-c4.com


Luce&Light

Luce&Light:

Italialainen LED-teknologiaa hyödyntävä LED-valaisintehdas, valikoimasta löytyvät erilaiset ratkaisut sisälle ja ulos. Erinomaista näissä valaisimissa on hyvän ja luotettavan laadun lisäksi että valaisimen teho, keila ja valon avautumiskulma ovat valittavissa olevia ominaisuuksia.
www.lucelight.it


Estiluz
Estiluz:
Espanjalainen hyvään valaisinmuotoiluun ja valaisinten laatuun panostava yritys, joka valikoimasta löytyvät niin leikkisät valaisimet kuin klassisen muotoilunkin sisustusvalaisimet.
www.estiluz.com


Buzzi & Buzzi

Buzzi & Buzzi:
Buzzi & Buzzi in Italialainen, patentoidusta materiaalista, valon ehdoilla, valaisimia valmistava tehdas. Tuotteita löytyy niin sisälle kuin ulos, LED:nä ja perinteisimmillä valonlähteillä, useimmissa valaisimissa valonlähde on valittavissa. Materiaali mahdollistaa sen työstämisen esim. sahaamalla tai maalaamalla. Vain mielikuvitus on rajana.
www.buzzi-buzzi.it


Lampe Grass
Lampe Gras:
Ranskalainen 1921 perustettu yritys jonka tuotteissa vielä edelleenkin on mukana alkuperäistä 20-luvun suunnittelua. Tämän perinteikkään yrityksen LOFT/INDUSTRIAL-henkiset valaisimet ovat erittäin ajanhenkisiä tälläkin hetkellä.
www.lampegras.fr

Axo Light

Axo Light:
Arvostettu Italialainen tehdas jonka valaisinvalikoimasta löytyvät vakiomalliston lisäksi myös mittatilaustuotteet, joiden runsaat mahdollisuudet antavat tilaa suunnittelijan luovuudelle ja/tai tilan asettamille erikoisehdoille.
www.axolight.itCariitti
Cariitti:
Cariitti valmistaa kuituvalo-, ja LED-tekniikalla mitä erilaisimpia valaisimia.
www.cariitti.fi

Kysy lisää tuotteista ja mahdollisuuksista.