Valaistussuunnittelua sinulle

Tilasi on valaistuksen erikoisosaaja

Valo tekee tilasi

Hyvä valaistus syntyy ammattilaisen avulla. Valolla luodaan tunnelma, jossa viihdytään, rauhoitutaan, työskennellään tai juhlitaan ja joka korostaa sinun kaunista tilaasi. Valolla luodaan hyvää arkea ja kuplivaa juhlaa. Valo ja valaistus yhdessä on kokonaisuus, jossa kauniit valaisimet yhdessä muiden ratkaisujen kanssa luovat tilan jossa viihdyt.

Tilasi on valaistuksen erikoisosaaja

Valaistussuunnittelijana varmistan ja autan sinua tekemään oikeat ratkaisut ja päätökset, jotta valo tukee kokonaisuutta ja mukautuu eri tilanteisiin. Kokemus puhuu puolestaan ja sitä on kertynyt vuosia valaistukseen erikoistumisesta. Vaikka et tarvitsisi muuta sisustussuunnittelua, Tilasi tekee valaistuksella kotiisi ihmeitä.

Asiakkaani toiveet yhdessä arkkitehtuurin ja tarpeiden kanssa vaikuttavat yhdessä siihen millainen valaistus tilaan suunnitellaan palvelemaan käyttäjiään mahdollisimman hyvin. Valolla voidaan luoda pientiloja. Ruokapöytä ja sen päälle sijoitettava valaisin on usein kodin sydän. Olohuoneen sisustus, sohva ja nojatuoli, tarvitsevat parikseen oikean jalkavalaisimen lukuhetkeä varten. Saunan valaistus luo juuri sen oikean tunnelman rentoutumiseen. Nämä yhdessä kokonaisvaltaisen yleisvalaistuksen kanssa muodostavat kokonaisuuden, jossa viihdyt. Ulkovalaisimet ovat tärkeä osa turvallisuutta ja pihapiirin tunnelmaa.

Tekniikka kehittyy ja erilaiset älykotiratkaisut ovat jo nykypäivää ja mahdollistavat tarpeen mukaisia, monipuolisia ja energiatehokkaita valaistusratkaisuja. Tällöin suunnittelun tarve korostuu, jotta tehdyistä panostuksista saadaan valaistuksessa kaikki mahdollisuudet hyödynnettyä.

Onnistuneella valaistussuunnittelulla tilasi valaistus on käyttäjänsä näköinen, toimiva, muuntuva ja muuhun sisustukseen visuaalisesti sointuva. Valo tekee tilasi!

Valaistuksen asiantuntijana olen apunasi sinun kotisi tai projektisi valaistuksen suunnittelussa sekä valaisinten valinnassa. Otathan siis yhteyttä, niin keskustellaan sinun projektisi valaistusratkaisuista.

Suunnitteluprojektin eteneminen

1. kartoitus

tapaaminen talon asukkaiden tai tilan käyttäjien kanssa, jolla selvitetään toiveet ja tarpeet tilan käyttäjien osalta

2. tarjous

kirjallinen projektitarjous, jossa esitetty kaikki työvaiheet ja suunnittelun kustannus sekä mahdollisten lisätöiden kustannukset

3. suunnitelma

toimitamme projektiisi liittyvät suunnitelmat, kuten valaistussuunnitelman ja ehdotukset yksittäisistä valaisimista, tarvittavat projektiokuvat, mittapiirustukset ja työpiirustukset

4. materiaali­hankinnat

tilaamme ja toimitamme valitut valaisimet edustamiltamme tehtailta sekä pyydämme tarjoukset sisustussuunnitteluprojektin muista materiaaleista

5. toteutus

yhteistyökumppaniverkostomme kautta löydät osaavat tekijät projektiisi

Valaisinten maahantuonti ja myynti

Kotiin tai tilaan tehdyn valaistussuunnitelman toteuttamiseksi tarjoan valaisimet eurooppalaisilta ja kotimaisilta laatumerkeiltä. Valikoimasta löytyy eri käyttötarkoituksiin ja toimintoihin suunniteltuja valaisimia, joiden valinnassa olen tukenasi. Oikeilla valaisimilla tilan vaatimukset sekä käyttäjien tarpeet ja mieltymykset tulevat otettua mahdollisimman hyvin huomioon sekä yhdistyvät luontevasti tilan tunnelmaan ja sisustusratkaisuihin.

Molto Luce

Itävaltalainen vuonna 1981 perustettu laadukkaita valaisimia valmistava tehdas, jonka valikoimasta löytyvät niin arkkitehtuuri- kuin sisustusvalaisimetkin.

LEDS C4

Espanjalainen tehdas on ollut alalla yli 40 vuotta ja toimialueena on koko maailma. Monipuolisen valaisinvalmistajan tuoterepertuaari on äärimmäisen laaja.

Buzzi & Buzzi

Italialainen, patentoidusta materiaalista, valon ehdoilla, valaisimia valmistava tehdas.

Luce & Light

Italialainen LED-teknologiaa hyödyntävä LED-valaisintehdas, valikoimasta löytyvät erilaiset ratkaisut sisälle ja ulos.

Valaistussuunnittelu­projekteja

Lamun perheen Kannustalo-koti

Tutustu Lamun perheen upean Kannustalo-kodin 360° näkymään.