Tilasi – täyden palvelun sisustus- ja valaistussuunnittelu­kumppanisi

Jokaisen rakennus- ja remonttiprojektin suunnittelu alkaa asukkaiden tai tilan käyttäjien määrittelemistä tarpeista. Suunnittelen persoonallisia ja viihtyisiä koteja sekä tiloja, joissa pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon. 

Valo, rakkaus ja intohimo!

Erityisosaamiseni on valaistussuunnittelu, jossa suunnitellaan kokonaisvaltaisesti tilan tai rakennuksen valaistus. Valo ja valaistussuunnittelu on yksi sisustuksen tärkeimmistä osa-alueista, sillä 80% havainnoistamme perustuu näköhavaintoon. Tunnen erilaiset valaisinteknologiat ja osaan auttaa oikean valaisimen valinnassa määritellyn tarpeen mukaan. Kauttani tilaat myös laadukkaat valaisimet kotiisi tai muuhun tilaan kotimaisilta ja eurooppalaisilta laatumerkeiltä. 

Tyylikkäitä ja käytännöllisiä sisustusratkaisuja

Sisustussuunnittelijana suunnittelen tila- ja sisustusratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja ovat talon asukkaiden mieleen. Kontaktieni ja laajan yhteistyökumppaniverkoston kautta saat käyttöösi laadukkaita ja tyylikkäitä materiaaleja, joiden avulla kodin sisustusratkaisut ovat kestäviä ja loppuun asti viimeisteltyjä. Sisustussuunnittelu on merkittävä osa tämän päivän kodin remontti- tai rakennusprojektia. Tilojen ja sisustusratkaisujen suunnittelu kannattaakin aloittaa jo hyvissä ajoin projektin alkumetreillä, jotta kaikki asukkaiden tarpeet ja halutut toiminnallisuudet voidaan huomioida.  

Laajan ja osaavan yhteistyökumppaniverkoston avulla pystymme olemaan apuna rakennus- tai remonttiprojektin kaikissa vaiheissa.

Erja Taipale, SI

Olen valaistus- ja sisustussuunnittelija Helsingistä. Erityisosaamiseni on valossa, valaistussuunnittelussa ja valon ymmärtämisessä niin teknisesti kuin tunnelman kannalta. Kuten JVG:n laulussa sanotaan ”rakkaudest lajiin” kuvastaa suhdettani valoon ja sisustamiseen kokonaisuudessaan. Hyvässä suunnitelmassa on mielestäni tilaa elämälle ja asukkaille. 

Tarjoan sisustussuunnittelua yli kymmenen vuoden ja muutaman sadan kohteen kokemuksella kotien, talojen ja vapaa-ajan asuntojen uudisrakennus- sekä remonttiprojekteissa. Vaikka kohteita onkin ollut runsaasti, eniten minua on opettanut oman kotini rakennusprojekti kokonaisuudessaan.

Olen Sisustussuunnittelijat SI ry:n puheenjohtaja. 

SI_RY_harmaa

Sisustussuunnittelijat SI ry Inredningsplanerarna SI rf

on vuonna 1972 perustettu valtakunnallinen sisustussuunnittelijoiden yhdistys, johon kuuluu 190 sisustussuunnittelijan tai sisustusarkkitehdin tutkinnon suorittanutta jäsentä ympäri Suomen.

Ammattitaitoisen ja rekisteröityneen sisustussuunnittelijan tunnistaa nimikkeen perässä olevasta SI-lyhenteestä.

Tilasi on SI ry:n jäsenyritys. Voit tutustua yhdistyksen toimintaan täällä